Min dag

Idag gick jag upp kl.9.00, trött som jag är på helgen. Sen åt ner och åt frukost och gick ner till stallet. Först mockade jag och efter det red jag och mamma Wyper och Top Boy i skogshagen och hoppade den nya hoppbanan som mamma har byggt. Precis i slutet av hoppbanan ligger en jättestor en som har ramlat omkull, så där var man tvungen att stanna. Men Wyper ville inte och visade vad han kunde genom att hoppa över enen, flera gånger.
Sedan skulle jag och mamma rida Top Boy och Qampari i skogshagen och prova att hoppa på honom (första gången) men han var alldeles för pigg (men snäll).
Efter det gick vi hem och åt lunch. Jag kollade lite på TV. Men efter ett tag skulle vi ner till stallet och borsta och sköta om Vallie. Nu kommer det något otroligt, Jag red på Vallie och travade=D Och jag fick rida på Wilma men mamma fick hålla i henne för hon var MYCKE piggare. Men i alla fall så har jag fått rida 2 jättefina ston på en dag, sammanlagt 4 ästar på en dag.=D

Vallie: Tävlat 1,20 och hadde kunnat komma jättelångt, men hon gick till avel.
Hennes pappa är Voltaire och han är en av dem största hingstarna i Irlands historia.

Wilma:Tävlat MEDELSVÅR i hoppning.
Hennes pappa är I love you och han är en av dem största hopphingstarna i världen och har kommit 1:a i Världscuppen och 2:a året efter. Han blev årets hingst i USA.

Det är häftigt att jag har ridit dom.

Sak försöka lägga in bilder på kläderna

Puss darlings

Lägger in bilder på Wilma och Vallie♥

P.s.Alla hästar jag skriver om är våra=D Annars skriver jag det!

Puss

Skicka

Snälla jag ber säg åt alla kompisar att läsa min blogg=) Skicka även många mejl.

Älskar er som gör de♥

Min dag

Idag gick vaknade jag kl.7.00, men somnade om och vaknade ungefär 7.27. Efter det gick jag till vardagsrummet och satte på Vakna med The Voice, där Hanna Headlund och Eric Segerstedt hostade. Jag tog på mig min nya skjol och linnet samt ett par svarta leggins (ska lägga upp bilder på nya kläderna och dagens outfit ikväll).
När jag kom hem efter en skitrolig dag i skolan så gick jag direkt ner till stallet och red där båda hästarna var klassade som elit.

Mer om skoldagen. Först hadde vi matte och alla låg typ 5 längre fram än vad vi skulle. Vi hadde tyska efteråt där vi skulle spela upp Hans och Greta på tyska, jätte roligt och alla fick klubba av Stahl. Tack Stahl.
Sen hadde vi svenska. Jag hadde inget att arbeta med så jag ritade:p I slutet fick jag och Viccan gå ner till lågstadiet och leta efter Antje (biblotikarien). Men vi fick inte reda på informationen Susanne ville ha. Istället gick vi till deras lekrum och kolla lite när hela lågstadiet samt lärare var på lektion. Det var jätte kul, hahaha. Sen sprang vi genom alla korridorer och as garvade, alla andra var på lektion så Viccan sprang och slängde upp min kjol hela tiden. När vi kom tillbaka ill våran ''avdelning'' Så hadde vi precis börjat syslöjden, vi hadde Nanna (praoelev) och Barabara (tyskalärare) för att Tina (syslöjdsläraren) alltid är sjuk. I alla fall så hadde vi skratt annfall hela lektionen. Sen var dagen slut.

Igår i Täby cenrum så såg vi Laila Bagge=D

Puss och kram alla som har haft en rolig dag♥

P.s. Visste hade vi kul idag Viccan=D
En sak till. Jag och Viccan hade flams catwalk också, det var superkul. Skrattar fortfarende.

                                              Bild på Laila Bagge
                                              Laila Bagge, älskar hennes hår!

Hemma o helg

Hejsan nu har jag kommit hem från skolan och det är öntligen helg. Men nu ska jag ner till stallet och rida Qampari.
Jag ska försöka lägga in bilder på kläderna och dagens outfit.

Kram alla goa

Shopping

Jag kom precis hem från Täby Centrum, har vart och shoppat med mamma och min syster. Jag handlade tröjor, en kjol och ett diadem. Vi åt på donken också. Vi handlade på Gina Tricot o H&M. Alltså ingen stor shopping idag. Men det gick på ungefär 1000 spänn i alla fall. Iallafall jag älskar kläderna :)

Idag var det en lite roligare skoldag eftersom att Viccan har blivit frisk. Vi hade tjejgrupp, NO, engelska, SO prov och gympa. På gympan hadde vi handboll och Rory sprang rakt in i min arm så att jag fick jätte ont i armen. Jag blir så himla sur på honom. 

 


Skolan

Hejsan jag sitter i skolan och har precis ätit lunch. Det var några slags järpar med ris. Idag gick jag upp ungefär kl. 7.00, jag gick och la mig i soffan och somnade. En halvtimme senare vaknade jag och gjorde mig i ordning, samma ordning som vanligt.

I eftermiddag ska jag hem och rida. Vi ska prova att rida över bommar på Qampari. Jag ska rida Wyper också, är väldigt sugen på att hoppa med honom.

Dagens första outfitt är:

Svart tunika från Gina tricot

Svarta leggins från Gina tricot

Svarta benvärmare från H&M

Helt svart idag:)
Har inga bilder eftersom att jag är i skolan.

Skicka mera mejl och inlägg till mig! Skicka även många frågor. Det känns som att jag bara sitter och skriver och ingen annan lyssnar (läser).

Bye Bye

Ny duschad

Nu har jag precis kommit ut från duschen, ny duschad och fräsh:)
Ska sova nu, godnatt pussgurkor

Lillla Lovel

Våran fölunge Lovely måste vara det gulligaste och charmande fölet som någonsin satt sin lilla hov på våran stora jord. Hela familjen, till o med pappa är helt kära i henne<3

Kom precis hem från stallet. Vi har fått insläppen på rutin och nu tar det ungefär 5 minuter att ta in 8 hästar, rekord.
Ska snart in i dushen om sega mamma är klar snart.
Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig tidigt idag. Blir så himla trött annars.

Nu blev mamma klar, puss o kram gullungar<3

p.s.Qampari är så hila duktig närr man rider:DBästa unghästen någonsin. Går på tygeln avsig själv hela rid passet.
Ni kanske tycker att jag bara skriver om djuren, ska skriva om annat också.

Puss IGEN<33

Lilla Will make it lovely

Lilla lova och hennes mamma, inte den bästa men hon är gullig på alla<3


Love Lumene!

Måste bara säga att jag älskar Lumenes mascara, Blueberry volume. Den är så himla bra. har aldrig haft så fina ögonfransar som jag har nu, brukar hata mina ögonfransar (nu älskar jag dem).
Lumene är ett finskt sminkföretag.


                                                                       Blueberry volume
                                                                      Världens bästa mascara  

Nu ska jag ner till stallet och ta in alla hästarna och sedan ska jag dusha.

Puss darlings

Glömde en sak, hehe

Ojdå det där blev lite konstigt inlägg, det ska se ut såhär:

Min häst Qampari
Qampari

Vårat stall
Wyper

puss igen<3

<3

Hej igen! Nu har jag kommit hem från stallet. Wyper och qampari gick jätte fint hela tiden även fast det ät så halt. För er som inte vet så är Wyper och Qampari mina hästar.
Jag har i alla fall mockat och ridit nu.

Idag var rena motsattsen från igår. Jag gick upp kl 5 ungefär, sedan sminkade jag mig, fixade håret och klädde. Under hela proceduren så tittade jag på Vakna med The Voice. Vi hadde gympa första passet och sedan flöt hela dagen på.

Med andra ord: En toppen dag

Puss o kram


Min häst Wyper                                        Min häst Qampari

Wyper                                                                                                                  Qampari



P.s.Bilderna är lite suddiga:p

Puss o kram alla sötnosar<3


Stressad!!

Hejsan allihop! Jag har precis kommit hem från skolan och har ätit frukost. Är jätte stressad, ska ner till stallet och försöka rida. Det är inget bra underlag:( Berättar mer om min dag sedan.

Puss o kram allihop<3

P.s. Ska bli bättre med att lägga in bilder. Är så himla stolt över mig själv:)

My day!

Idag segade jag mig upp ungefär kl.6.44 och duschade. Sedan sminkade jag mig, klädde på mig och fixade håret. Sedan tittade jag ett tag på Vakna med the voice. Sedan segade jag mig iväg till bussen. När jag väl var på bussen varjag på väg att somna. Resten av dagen var lika dan, och inte nog med det så har Viccan en sjuk period så jag har skit tråkigt (inget är lika roligt som med dig gumman).
Efter skolan åt jag coco pops och mjölk (mmh). Sedan gick jag ner till stallet och fixade allt på typ 15 minuter. Det blev ungen ridning idag, mamma och pappa skulle till friskis och jag får inte rida när ingen är hemma:p

Nu sitter jag och tittar på shear genius och äter en underbar kladdkaka:)

puss o kram alla sötisar



Nya Bloggen<3

Hejsan allihop!
Det här är min nya blogg. Ska skriva lite om min vardag, mina djur och kompisarna.
Ska be Viccan(bästisen) att hjälpa mig med design:)
Blev inte s
Kram Elin <33


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0