...

Hejsan! Kom just hem från Sandra, vi hade skitkul. Fanny var där ett tag också. Men, men annars har det inte varit något annat. Förutom att världens sötaste kusin har varit här.

I onsdags så åkte vi pulka i polenbacken ( jättebrant ) och min syster ''tvingade mig att åka från toppen av backen, men jag ramlade av efter att tag = / det var för guppigt. Sen åkte jag några gånger från hälften. Det gick jätte snabbt hela tiden. Sista gången jag åkte kom min pulka snett så jag var på väg att köra över min 6 åriga kusin, jag såg framför mig att han blev platt. Men jag klöste mig fast i marken och hoppade av. Men nu ska jag äta kyckling och ris, mums.

Puss

..

Vilka vill att jag ska lägga ner bloggen? Säg emot om ni inte vill, krav för att den inte ska läggas ner är att ni får mer besökare hit och mer inkägg. Skulle vara skit tråkigt att lägga ner den =(

Kram till alla läsare

gäääääsp

Hejsan! Sitter på ett dubbelsängstäcke (blir som en dyna) och myser med Nixon. Han ligger och försöker vila men distraheras av kaninen ungefär, hela tiden.

Jaa, hur har min dag sett ut? Joo vi kan börja med helgen. Har haft filmhelg med några av kompisarna, Viccan, Jenni, Arvid, Robban och Rory. Filmhelgen varade från lördan till måndan. Alla var vakna hel natten från lörda till söndag. Sen var det typ bara jag som somnade under alla filmer hela tiden:P Dom andra blev lite irriterade ibland eftersom att jag tar sån stor plats när jag sover. Men vaddå det är naturligt att sova + att jag hade ridit 3 hästar på lördan innan jag åkte. Qampari gick helt otroligt.
I allafall så hade vi jättetrevligt. Vi var hemma hos rory och lånade hans systers stuga.
På kvällen från söndag till måndag så gick vi ut vid typ 10 tiden ( helt kolsvart och ett ton skräckfilmer ) och först var det rory som skulle skrämma mig och viccan hela tiden, lyckades några gånger. Sen gick vi runt lite på området där ( mitt ute i skogen, precis som vi ) och sen blev det lite läskigt och sen skulle vi kolla posten på en söndag kväll. Och deras brevlåda ligger på en annan väg än deras hus. Också säger Arvid att han ser någon i slutet på vägen, och Viccan blev livrädd. Sen går går hon och nästan kramar ihjäl min arm och låter som en bebis hela vägen hem. Jag är som hennes ''mammalivvakt''.

Men blir väldogt trött på er, det är bara en eller två som läser min blogg. Snart blir det väl som en dagbok där jag skriver och skriver tills jag inte orkar med.

Ajja sitter och väntar på att Viccan ska ringa och är astrött.

Hejdå den stackaren som ensamt läser min blogg. Skriv vilken snäll person det är.♥

Engelska

Hejsan, sitter i skolan och har engelska. Vi har skrivit rent engelska historier på bärbara datorerna. Idag ska jag vi ha matteprov=( HATAR!! Men jag sk gå 10 minuter tidigare. Sa åka med mamma och syrran när dom ska ha utvecklingssamtal.För efter det så ska vi gå till hårklipparna och jag ska äntligen få hål i öronen=)

Vi slutar fem över så jag har ett tag över. Men har typ ingenting att skriva om. Jaja jag har tagit en förbild på mina öron så att jag kan ta föreoch efter när jag har örhängen.
jag blev ovanligt glad över mina ögonfransar igad=)

Nu har jag ingenting ner att skriva om.

Fy fan

Jag blir så himla arg på allt det här med Rhianna och Cris Brown. Aldrig i livet att snygga och gulliga Cris skulle göra så mot en tjej. Rhianna måste ha gjort det själv eller så har hon fullständigt provoserat fram det. Han är ju så himla gullig, kan dom inte bara fatta att han inte gör så. Bllir så jävla arg på Rhianna också, gåt runt och tycker synd om sig själv.
Läste nyss på messenger news att Rhianna kanske tar tillbaka sin anmälan. Hoppas det för hennes skull, annars ska jag skapa en Chris Brown arme' och åka till henne och protestera och göra allt i min makt för att ingen ska göra något mot Chris. Någon som håller med?

Iallafall en rolig sak är att ungefär vid den här tiden imorgon så har jag fått hål i öronen=) Åker in med mamma efter skolan och tar hål på salongen Hårklipparna. Jag kan knappt vänta, jag har tjatat hela helgen och idag. Men när det väl är dags kommer jag nog att springa och gömma mig=) hehe.

Puss och kram Chris Brown fans, och alla andra =)

Längtar

Hejsan idag var jag med Viccan, det var skit roligt. Vi red, var inne på datan och jag körde medium på GH och vann över Viccan flera gånger. Sen har Fanny kommit på ett smeknamn till mig, så nu kallas jag för essie. Fast Rory kallar mig för Assie, han tyckte att det var finare.

Längtar så himla mycket tills på tisdag då jag ska ta hål i öronen =)

Aja nu ska jag chatta vidare hejda gullungar

Now It's set up

Nu är det bestämt. Jag ska ta hål i öronen på tisdag kl. 16.45. Annars är allt bra, jag har bara tagit det lungt och vilat hela dagen. Det är så himla tråkigt att inte kunna rida på grund av halkan =(

Men idag ska man inte sura, för idag är det ...      ...Alla hjärtans dag =) Hoppas ni får några gulliga kärleksbrev♥

Puss o kram

Läs bloggen mera, den är på väg ner i skiten.

Viktigt!

Snälla besök bloggen mera, och säg åt era kompisar att göra det samma. Annars så tycker jag inte att det är nå roligt att blogga pch lägger ner den. Ni får skicka lite mer kommentarer också! 

Snälla jag ber. Jag måste gå nu  <3


Hejsan!

Sitter ensam hemma helt själv. Förlåt att jag inte har bloggat så mycke men jag har vart ganska trött och har haft lite annat. Men nu är det dags för nya tag, fast jag har bara missat en dag =P

Idag så hadde vi friens dag, så vi hade det bara lungt. Och jag fick ett jättefint hjärta på ansiktsmålningen. Det var en tjej i 8:an som gjorde den, Alice heter hon och är jättesnäll. Och hela dagen har flytit på. Har inte kunnat rida på hela veckan för att det har varit så halt =(

Jag har en glad nyhet också. Jag ska ta hål i öronen =) Förut har jag inte tyckt att jag har passat i det (mitt barnsligare jag) men nu när jag bryr mig mer om hur jag ser ut och gör någonting åt det så passar jag nog i det =)

Puss o kram på friendsdan (lite rim)♥

Ett Glas

Hejsan har precis kommit hem från Nortan (Norrtälje). Vi firade henne genom att överraska med en middag på Ett Glas. Dem har helt underbar mat, som verkligen mättar. Men nu har vi kommit hem igen och vi ska fira mamma en gång till. Vilket blir den 3:e gången idag! Hon har fått 3 presenter + en middag. Hon fick ett sysätt, en kokbok som hon ville ha och en kaffepress.

Men nu måste jag gå, ska fira IGEN =)


Grattis mamma<3

Idag fyller mamma år så jag gick up ungefär kl. 6.00, vilket var lite jobbigt eftersom att min säng var extra skön just idag. Sen jag fixade mig och tittade på Vakna med The Voice och så plattade jag håret. Och sen fikade jag mamma o syrran (pappa var på jobbet). Och mamma fick en sy sätt eftersom att hon alltid letar efter nålar och hon säger att hon vill börja sy.

Nu har jag o syrran kommit hem igen och syrran har köpt semlor och mamma har fått en kaffe press. Men nu måste jag gå och fira mera =)

Grattis mamma


.

Hejsan! Har precis kommit hem från skolan. Var lite tråkigare än vanligt =( Men det var roligt i allafall. Kan inte rida idag som vanligt eftersom att det är så halt, bara glans is exakt över allt.

Syrran ramlade 2 gånger i samma lilla backe. Det såg jätte kul ut eftersom att hon såg ut som när Sandra ramlade när hon hoppade av bussen, haha.

Nu ska jag bara slappa och ta det lungt. Puus o kram raringar♥

Min dag!

Hejsan idag vaknade jag i mitt obarnsliga och storstädade rum. Gick upp, satte på Vakna med The Voice och fixade mig under tiden. Sen gick jag till skolan och det hemska var att Susanne hade kommit tillbaka (suck). Men annars var det bra. Vi hade skit kul som vanligt. När jag o Viccan väntade på bussen åkte vi på isen som är på fotbollsplan.
Sen kom Sandra hem till mig och vi har städat det sista i mitt rum och nu sitter vi och kör bloons, aporna är skit gulliga =)

Bilder från ''konståkningen'' får ni senare.

Puss o kram

Äntligen

Änltligen håller jag på att på reda på mitt rum. Håller på att städa och rensa från alla ''barnsaker'' som jag inte har någon anning om varför jag har kvar, i allafall så ryker det i kväll. Så nu kan jag ha folk hemma utan att skämmas =)

see you darlings♥

.

Hejsan jag, Fanny o Sandra har precis kommit in. Vi har varit ute med hundarna och mockat åt Wyper. Det var tur att Fanny och Sandra var med annars hade det inte blivit några bilder idag heller.
Har inte så mycke mer att skriva om förutom att jag pratar med Arvid o Viccan på msn och Fanny spelar GH på min mobil.

Bilder:



Hjälp papparatzzi!



Nixon roppar på hjälp



Nixon ber Sandra öppna m. hjälp av valpblick



Nixon säger: Stäng det är privat =P



Amy sitter o tycker att vi är muppiga



Nixon tycker att snö är intressant =)



Nixon beredd att fånga snö



Nixo goes pony too =)




Nixon ber att få komma ut =)

Måste gå nu, men nu har ni fått lite bilder ♥




Kuligt

Hejsan! Fanny o Sandra är hemma hos och vi tog lite bilder på hundarna och mig. Bla den här på Nixon när han blir fjortis, hehe =P

Nixon goes fjortiz, hehe♥



Nixon

♥Jag bara älskar Nixon, han är så himla fantastisk. Han är väärldens gosigaste hund och han är jätteduktig för att bara vara 1år. Alla trix han kan är:

Sitt
Ligg
Stå
Rulla
Sitt stanna kvar
Fot
Skall
Inkallning
Sök (efter godis)
Sök (efter människa) 
Spår
Vinka
Snurr

Alla dem sakerna kan han redan =)

Jag älskar honom. Min gullhund♥

Kram älskar er också





Älskar honom♥


Min dag

Hejsan! Idag vaknade jag ungefär kl.9.00 och var skit trött eftersom att jag somnade vid typ kl.3.00. Då satte jag mig vid datan o blogga o chatta. Sen åt vi lunch å gick ner till stallet efteråt. Och vi gjorde hoppdebut med Qampari (skritta o trava över bommar), han var skit duktig. Och jag red runt sjön med mamma på Wyper och Toppen. Efter att jag hadde mockat och gjort klart så gick jag hem och duschade och gjorde mig i ordning på typ en kvart och sen bar det av till m&m (mormor o morfar). Och nu kom vi hem för ungefär 1/2 timme sedan.

Qampari gick jätte bra att rida Qampari idag, han har gjort sin hopp debut och han tveka inte ens med att gå över, är så stolt över min gullunge =)

Ska gå och kolla på rosa pantern nu, puss♥

Aj!

Hejsan bloggen. Jag kom precis in, jag har vait ute och lekt med Nixon. Det känns soom att han har blivit större och mognare sedan i gårkväll då jag såg honom senast. Vi hadde i allafall jätte kul. Förutom att när jag skulle köra sök så ramlade jag på 1 av 3 trappor till altanen, gjorde ganska ont. Jag ska berätta i detalj.

Vad som hände:
Jag satte Nixon på trappan och sa ''stanna kvar'' sedan sprang jag iväg. Och när jag skulle springa upp för trappan för att göra ett villospår så halkade jag. Och det gjorde ont.
Jag tränar sök eftersom att han ska kunna leta efter människor som roppar på hjälp. Det kan vara bra, i fall att det händer något med någon. Han kan skall och jag ska lära honom att skälla när han har hittat personen.

Jag skulle ha tagit några bilder eftersom att han har blivit ännu finare =) Men jag smartpall tänkte inte på bloggen =(

Puss o kram från Nixon o mig

Hittade lite tidigare bilder på Nixon, fotona är någon vecka gammalt. Visst e han fin =D




Nixon o Amy.



Nixon, huvud bild. Han har ett jättefint huvud.



Nixon o Amy , Nixon står fint så att man ser här



Den här bilden tycker jag är riktigt fin på honom, man ser hans muskler.



Nixon sprnger, han ser jätte rolig ut. Min lilla gubbe



Bild på hans fina huvud.



Man ser hans muskler väldigt bra



naw, Nixon kör hans valpblick =) och han lyckas



Bild på Nixon i solskenet, han är så himla ståtlig



Nixon o Amy ligger o vilar, på 1 liten dyna.



Ligger o vilar, Nixon är knäppaste hunden jag mött =) men han är min knäpphund <3



Nixo o Amy, lite fundersamma.

Nixon är bara min gullehund =) (bokstavligt talat, han är bara min=) ).


Tröttmössa

Hejsan! Jag hadde rätt det blev en lång natt, när jag hadde skrivit mitt sista inlägg så gick jag och la mig i soffan och tittade på TV. Sedan somnade jag där ungefär kl.3.00 också vaknade jag ungefär kl.9.00 nu.
Och nu är jag jätte trött och orkar knappt skriva. I allafall, så har jag världens bästa hund. Han är jätte gosig nu och piggar upp =) bra för en trött mössa som jag.

kram allihop♥

Jag , en ganska fin bild på mig.

En pigg jag =)

I have power

Jag känner mig så jävla mäktig med min nya header, vet inte vaför. Jaja det känns ju i allafall bra:)
Det känns bra är man har makt, inte för att jag ska ta över världen.

Nu ska jag inte hålla på mer med bloggen, godnatt♥

Älskar Fanny

Jag älskasr Fanny Susi så himla mycke, hon har gjort världensa finaste header. Jag var tvungen att ändra eftersom att Jennifer tyckte att jag härmade henne, inget surt  menat. Den är så j**la fin, ursäkta ordspråket men är så himla glad. På bilderna är det Qampari o Wyper (mina hästar).

Jag känner på mig att det här kommer att bli en lång natt. Jag är inte alls sugen på att lägga mig, men ändå så är jag det.

Det är så kul att skriva när man har en fin blogg. Och nu vet jag att det är några som läser den, hehe. Är jävligt sugen på att shoppa. Har lust att åka in till täby och bara gå i alla affärer, hehe. Men det går inte=(

Detta inlägg ä tillägnat Fanny

Fanny

Godnatt♥

Let's Dance

Har tittat på Let's Dance och hjälp. Båda programen är skit bra. Faktiskt första gången som jag följer Let's Dance ordentligt, jag brukar bara se något program någon gång ibland. Men i allafall, hejjar på Laila Bagge och hennes fantastiska hår.
Är riktigt sugen på kladdkaka just nu, ska be syrran göra, mmh.

Ska ner till stallet och ta i hästarna. Det är så himla tråkigt när jag inte har något att skriva om.

Puss

Hittar ingen bra bild=(

Min mardröm

Jag glömde säga en sak. Flera av våra lärare är sjuka bla Susanne våran svenska lärare som an vara riktigt jobbig.
Och i nattas drömde jag att hon var tillbaka och jag vakna som ur en mardröm, vilket det var. Alla började skratta år mig och några trodde ett jag sa att Susanne var tillbaka och dem blev skit rädda. Men det är inte så konstigt, det är skit jobbigt när hon skäller på killarna i klassen ( himmlar).

Puss o ja sk sluta drömma om lärare, hehe

My day

Idag gick jag till skolan typ astrött, sen kommer man till första lektionen och man har så kul att man får ont i käken när man skrattar så mycke. Och så fortsätter de hela dagen, har skitkul i den här klassen, men lite knäppa bara. hehe.

Älskar min Viccan asså, e så himla underbar. Hon lyser upp hela ens dag. Är man på dåligt humör kan man inte sluta skratta sen, fast när man verkligen försöker vara sur är det irriterande när hon ska få mig att skratta. Men hon lyckas alltid = /

Kan bara säga 3 ord till den människan: Du är underbar

P.s. Jag vet att du sa det till mig idag men det är det ända som jag kommer på att säga till en så underbar person


puss o kram girls o mayby boys


viccan <3

Min supergulliga Viccan<3 Älskar dig


.

Hejsan kom precis hem från stallet, det blev ingen ridning idag pga vädret. Fanny har fixat min blogg så att nu är den snyggare, så nu är det lite roligare att läsa och skriva. Men det blev lite konstigt med alla tidigare inlägg som har haft bild=/ , jaja.

Älskar hela världen just nu pusspuss

Fanny

Fanny på typ busshållplatsen<3

Fanny

Fanny, gör någonting 8 /





Gårdagen

Igår så gick jag till skolan som vanligt, fast jag var på väg att försova mig. Vi hadde skitkul som vanligt. Men vid kl.11 så var jag tvungen att åka till tandläkaren, vilket var väldigt onödigt för jag behövde bara sätta mig i stolen och sedan gå men en sak var bra och det var att jag fick en kyckling sallad och en kladdkaka till lunch. Dem i skolan fick äta någon äcklig korvgryta, haha.
Och gissa vad som händer så fort jag vänder ryggen till, det är världens bråk i skolan, det är typ jag som får hlla koll i den där klassen:p men den är ändå bäst.
Qampari och Wyper gick superfint igår, Qampari får in världens Champion trav.

Varför ska man behöva välja mellan 2 personer? Jag tänker inte göra det, men det verkar som att någon har gjort det valet åt mig.

Puss o kram

P.s. Underbara Fanny ska göra en header åt mig <3 tack gumman

Bio

Hejsan bloggen! kom precis hem från bion med Jennifer och Sandra. Det var jättekul, vi såg filmen Valkyria som handlar om 2:a världskriget. Huvudpersonen var Tom Cruise. Jag föreslår verkligen den här filmen. Den var bra från början till slut.

Appro på filmen så hadde vi en häst som hette Valkyria förut, tyckte att det var lite häftigt.

Idag var det skit kul i skolan, det var nästa inga lektioner. Bara lek, det var vi som gjorde lektionerna. =)

Puss o kram
                          
Bild på Tom Cruise                                               Bild från filmen Valkyria, Tom Cruise är huvudperson   
Tom Cruise                                                                                                 Tom Cruise i hans senaste film Valkyria

Ny duschad

Hejsan kom precis ut från duschen. När jag kom ut från duschen och kände migg jätte fräsh också kom min moster hund och ger mig världens blötste pussar, sen kände jag mig inte så jätte fräsh längre : /

Puss så länge

One Tree Hill

Det är helt otroligt hur bra One Tree Hill är, bara älskar det. Ni måste bara se det. Det går på 5:an.

Den här veckan har har jag haft 6 st besökare =) (rekord för mig),hehe.
Fortsätt att kolla in min blogg och skicka inlägg♥

Idag hadde vi jättekul på lektionerna, fast typ ingen jobbade på lektionerna, alla sprang mest runt. På engelskan läste vi Ronja rövardotter, sedan körde jag, Viccan och Jennifer (älskar er tjejer) charader. Vi körde mr Beans semester, Borat och vi hadde i allafall tur med vädret 2. Typ alla börja as garva. Älskar våran klass♥

Puss allihop


<3

Hejsan! Sitter i skolan och ska snart ha musik. Har haft jätteroligt, alla har typ sprungit runt och skrikit:p

Idag ska jag verkligen gå över bommarr med Qampari:) ska bli jättekul´.

Måste dra pusspuss♥

RSS 2.0